Doe mee: word vrijwilliger

Ons Lentefestival kan alleen bestaan dankzij de inzet van alle vrijwilligers. Wil je ook een rol spelen bij het festival, dan zijn dit de mogelijkheden.

De organisatie is in handen van het kernteam. Zij coördineren alle werkzaamheden en doen de programmering en de pr. Zit je vol ideeën of borrelt er een strategie? Je bent van harte welkom mee te praten.

Het klusteam onderhoudt het hele jaar de houten chalets, bouwt de kinderspelen en alle andere objecten op het terrein en coördineert de op- en afbouw van het festival. Zin om geregeld even te klussen in een gezellige groep? Geef je op!

De kostuumgroep maakt en onderhoudt de kostuums die gedragen worden door onze vrijwilligers. Ook hier geldt dat nut en gezelligheid samengaan.

De op- en afbouwploeg bestaat voor een deel uit ingehuurde krachten (heftruckchauffeurs, technici) voor alle specialistische klussen. Denk daarbij aan het opzetten van de hekken, het transport van de huisjes of het bouwen van het podium. Maar daarnaast zijn er vrijwilligers nodig voor andere taken, zoals het ophangen van de verlichting, het plaatsen van de stroomhaspels of het plaatsen van de huisjes.

Andere vrijwilligers helpen bij het festival zelf. Ze zorgen er bijvoorbeeld voor dat de bezoekers hartelijk welkom worden geheten, bakken pannenkoeken en helpen bij activiteiten als de draaimolen of de kinderspellen. Enzovoort!

Ja, ik doe mee en word vrijwilliger

Heb je wat uurtjes beschikbaar voor, tijdens of na het festival? Dan ontmoeten wij je graag. Vul het formulier hieronder in en we nemen snel contact met je op. Soms komt onze mail in je spam-map terecht dus houd het in de gaten.

Email: vrijwilligers@lentefestivaloosterparkwijk.nl

(foto’s: Frans Geubels)