Lentefestival Oosterparkwijk wordt mogelijk gemaakt de inzet van een kleine groep mensen. Dat doen we vrijwilliger en met veel plezier. Een groot aantal komen uit de Oosterparkwijk zelf, maar lang niet iedereen.

Jouw hulp om het festival nóg mooier en magischer te maken is van harte welkom. Al kom je een uurtje verven of een huisje inrichten, meer handen maken lichter werk. Bekijk hieronder hoe jij mee kunt doen!

Even voorstellen, de teams

Bouwteam

In de voorbereiding werken we aan de aankleding van het terrein. Huisjes, hekjes, stoelen en gekkigheden. Alles moet in elkaar gezet en klaargemaakt worden.

Hoe meer handige/creatieve handen, hoe meer we kunnen maken.

Vliegteam

De vliegende keepers. Zonder vaste taak en tegelijk onmisbaar. Jij helpt tijdens het festival met wat er op dat moment nodig is. Artiesten helpen met op- en afbouw, vuurtjes stoken, het terrein schoonhouden. Je vliegt alle kanten op.

Voor dit team zoeken we een stuk of vijf mensen.

Promotors

Wil jij ervoor zorgen dat de hele wijk weet wanneer het Lentefestival is? Met onze (soms vreemde :P) promoties, zorgen we elke Oosterparkwijker weet dat we de lente vieren op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 maart 2023!

Omroeper

Tijdens het festival is er van alles te doen. Om bezoekers te laten weten dat er iets staat te gebeuren, zijn we op zoek naar een omroeper (m/v). Heb jij een goede stem? Laat het ons horen!

Versierders

Dit is een klus voor de eersteklas versierder. Het terrein krijgt een fijne festivalsfeer: lampjes ophangen, huisjes decoreren en vreemde vogels ophangen. Dat doen we op de donderdagmiddag en vrijdagochtend voordat het festival begint.

Bikkels

Op donderdag en maandag zijn een paar zware karweitjes. Het betere sjouw-werk zeg maar. Mensen met spierballen trek bij ons aan de bel. Je werkt samen met de professionals die ervaring hebben met of-en afbouw van evenementen.

Ja, ik doe mee en word vrijwilliger

Heb je wat uurjes beschikbaar voor, tijdens of na het festival? Dan ontmoeten wij je graag. Vul het formulier hieronder even in en we nemen snel contact met je op. Soms komt onze mail in je spam-map terecht dus houd het in de gaten.