Festival zoekt talenten

Festival zoekt talenten die het publiek bespelen
Bespeel jij het publiek ook zo? (Foto: Frans Geubel)

Festival zoekt lokaal talent! Ben jij (semi)professioneel op het gebied van muziek, verhalenverteller of theater? Kom je uit de Oosterparkwijk of omstreken? Ben je gewend om op te treden en beschik je over eigen instrumenten/materiaal? Wij hebben voor jou een leuk huisje om in op te treden en zorgen voor het publiek. 😉 Als optredend gezelschap krijg je een kleine vergoeding.

Ter aanvulling op ons hoofdprogramma hebben we, tijdens Winterfestival Oosterparkwijk op 10, 11 en 12 december, een aantal slots voor lokaal talent beschikbaar. Je kan je hiervoor nog tot 19 november aanmelden met het formulier op onze website. Bij je aanmelding zien we graag een linkje naar bestaand beeld/audio-materiaal. Na het sluiten van de inschrijfperiode stellen we iedereen zo snel mogelijk op de hoogte.

Op het JOP-terrein aan de Klaprooslaan in de Oosterparkwijk staat het kleine, knusse dorpje van verschillende huisjes. In en om die huisjes zijn verschillende optredens, van ongeveer 20 tot 30 minuten. Sommige optredens kunnen meerdere keren in het weekend plaatsvinden. Het programma is verdeeld in twee doelgroepen. Overdag ligt de nadruk op het jeugdige publiek, ’s avonds op de volwassenen. Er is variatie in (akoestische) bandjes, singer-songwriters, kleinkunstenaars en creatieve dans- en theateracts.

Enthousiast? Inschrijven maar!

Met het formulier hieronder kan je je inschrijven. Vul het zo compleet mogelijk in, dat helpt ons om een beeld van jou/jullie te krijgen. De velden gemarkeerd met een sterretje (*) moeten sowieso ingevuld worden. Na het verzenden krijg je per e-mail een automatische bevestiging dat de aanmelding binnen is (hou ook je spam-map in de gaten). Later krijg je nog een reactie van ons.

[contact-form-7 id=”229″ title=”Inschrijving talenten”]