Corona maatregelen

Ook Winterfestival Oosterparkwijk heeft te maken met de gevolgen van het corona-virus. Nu hebben we een paar weken voor de geplande weekend het moeten uitstellen. We kijken of het mogelijk is om in het voorjaar van 2022 het alsnog te kunnen houden. Wat tegen die tijd de maatregelen zullen zijn, is nu uiteraard nog niet bekend. Dat wat nu geld laten we voorlopig staan.

Voor een bezoek aan het Winterfestival heb je wel een coronatoegangsbewijs nodig. Zoals je weet is dit een maatregel van de overheid. Om het festival door te kunnen laten gaan, is dat dus een vereiste. Weliswaar is het festival grotendeels buiten, er zijn ook activiteiten die ‘binnen’ plaatsvinden. Omdat het voor ons als vrijwilligers niet te doen is om bij iedere toegang voor de binnen-locaties apart te gaan scannen, hebben we besloten om dit alleen bij de ingang te gaan doen.

Kom je bij ons op bezoek, zorg dan dat je de QR-code en je legitimatiebewijs bij je hebt. Beide zullen bij de ingang gecontroleerd worden. Heb je klachten, zit je in quarantaine of had je contact met iemand met corona? Blijf dan thuis en laat je testen bij een testlocatie van de GGD via coronatest.nl of 0800-1202.

Updates over maatregelen op het Winterfestival met betrekking tot corona, zullen we delen op onze social media en deze pagina.

Vrijwilligers

Of we aan vrijwilligers ook om een coronatoegangsbewijs moeten vragen is nu nog niet duidelijk. Dat hangt ook af van welke maatregelen de overheid wel of niet neemt.

Meer informatie

Uitgebreide informatie hoe een coronatoegangsbewijs kan worden gemaakt staat op rijksoverheid.nl/coronabewijs-evenementen. Informatie over de CoronaCheck-app of CoronaCheck Scanner-app staat op coronacheck.nl of neem contact op met de CoronaCheck helpdesk: 0800-1421 (gratis, maandag t/m zondag, 08.00 – 20.00 uur). Of stuur een e-mail naar: helpdesk@coronacheck.nl

Laatste update: 27 november 2021